PNL Scorniceşti organizează Miss Crăciuniţa. Uluitor: concurentele nu trebuie să îndeplinească nici o condiţie

Deşi în pragul sfintei sărbători a Crăciunului organizaţiile politice sau apolitice se orientează către acţiuni caritabile, ajutând familii nevoiaşe, copii orfani sau bătrâni neputincioşi, PNL Scorniceşti este preocupată să găsească crăciuniţa numărul unu în cadrul unui concurs de miss, care se va derula, în 17 decembrie, la un restaurant din oraş. 
 
Aşadar, deopotrivă tineri şi seniori, liberalii din Scorniceşti pun mână de la mână ca în 17 decembrie să organizeze nu vreo acţiune caritabilă, ci cea de-a VI-a ediţie a concursului Miss Crăciuniţa. Interesant este că organizatorii nu pun nici o condiţie, deşi un concurs, deci o competiţie, presupune prin el însuşi detalii de departajare între competitori. În mod paradoxal, singura condiţie pentru toţi concurenţii este ca ei să nu îndeplinească nici o condiţie. „Nu contează înălţimea, nu contează câţi ani ai!”, se arată, ritmat, în anunţul pe care liberalii l-au publicat pe un site de socializare. Probabil că departajările între concurente se vor face în funcţie de durata fluierăturilor publicului şi, poate, şi în funcţie de altceva care nouă ne scapă. 
 
Organizatorii mai promit o tombolă şi „nenumărate” alte „surprize”
 
În organizarea evenimentului se va implica şi secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciauşu, revenită de curând din Spania, unde şi-a petrecut minivacanţa de Ziua Naţională a României, în tandem cu liderul PNL Scorniceşti, Ion Moisescu, şi el plecat „afară” în acelaşi timp cu frumoasa liberală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here