Mişcarea Populară Olt a anunţat candidatul pentru funcţia de primar al Scorniceştiului

Candidatul Mişcării Populare la funcţia de primar al Slatinei este Daniel Constantin, fost director în cadrul unei multinaţionale. Acesta a criticat joi, într-o conferinţă de presă, fosta administraţie a oraşului condusă de liberalul Cătălin Davidescu, susţinând că, de fapt, alţii au condus din spate primăria şi că, atunci când a fost lăsat să conducă singur, „Davidescu a făcut numai prostii”.
 
Candidatul MP la Primăria Scorniceşti are 31 de ani, a lucrat un un timp ca director la Bucureşti, în cadrul unei multinaţionale, şi a avut colaborări în domeniul atragerii fondurilor europene.
 
 
„Am luat decizia să candidez la Primăria Scorniceşti văzând tot haosul care s-a produs până acum în primărie. Acolo a fost promovat un tânăr, Cătălin Davidescu, în care am avut încredere. Din păcate, el a fost pus (primar – n.r.), dar au condus alţii din spate, lucru care nu este normal. Iar când a fost lăsat să conducă singur, a făcut numai prostii. Am încercat să întemeiez o organizaţie competentă, cu oameni tineri cu studii în marketing, în management şi în economie. De partea mea au venit inclusiv directori de sucursale bancare. Acum lucrăm la un proiect pe care sperăm să îl putem prezenta până în Sărbători”, a spus Daniel Constantin. 
 
El afirmă că în Scorniceşti s-au făcut foarte puţine lucruri şi că speră ca, după ce va câştiga funcţia de primar, să se reuşească atragerea cât mai multor fonduri europene. „Dacă nu vom accesa fonduri până în 2020, vom pierde dezvoltarea oraşului Scorniceşti, care este un oraş cu prestigiu, cu renume. Vrem să schimbăm un pic şi mentalitatea oamenilor de acolo care sunt îndoctrinaţi cu PSD-ul, să îi aducem pe calea cea bună, să dea credibilitate tineretului şi oamenilor de valoare, profesori, ingineri în economie şi în marketind, fără de care nu e funcţionabilă nici o instituţie”, a mai spus candidatul MP. 
 
 
Prezent la întâlnirea cu presa locală, preşedintele MP Olt, Marian Vasile, şi-a exprimat încrederea că, în 2016, cel care va câştiga Primăria Scorniceşti va fi candidatul Mişcării Populare, şi nu altul.
 
„Este un băiat tânăr, care a venit de la început în Mişcarea Populară şi care sunt convins că, aşa cum îl ştiu, va câştiga Primăria Scorniceşti”, a declarat Marian Vasile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here