O femeie de 36 de ani din Slatina s-a înecat, duminică, în râul Olt după ce a strigat minute în şir după ajutor

O femeie de 36 de ani din Slatina s-a înecat, duminică, la prânz, în râul Olt, chiar la podul de peste curs de la ieşirea din Slatina. Deşi ea a strigat minute în şir după ajutor, iar două persoane care se aflau în zonă au sunat la 112, pompierii sosiţi la faţa locului nu au mai găsit-o în viaţă.
 
Imediat după primirea apelului la numărul de urgenţă 112, la faţa locului au ajuns pompierii cu mijloace specifice de salvare. Din păcate, ei nu au mai putut face altceva decât să degajeze cadavrul. 

„Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit duminică, 13 decembrie, în jurul orei 12.00, în municipiul Slatina, zona Podului Olt, pentru degajarea cadavrului unei femei înecate în râul Olt. La fața locului s-au deplasat un autocamion, o barcă pneumatică și un echipaj SMURD. Cadavrul se afla la aproximativ 200 de metri de mal, militarii intervenind cu barca pneumatică și accesoriile din dotare pentru aducerea la mal a trupului neînsuflețit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

Polițiștii prezenți la fața locului au stabilit că este vorba de o femeie, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Slatina. Ei au demarat cercetări pentru a încerca să stabilească în ce condiţii şi-a pierdut femeia viaţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here