Şefa tinerilor din Mişcarea Populară Olt, Elena Ene, aleasă vicepreşedinte la nivel naţional

Preşedintele tinerilor din cadrul Mişcării Populare Olt, Elena Ene, ocupă, de duminică, una dintre funcţiile de vicepreşedinte la nivel naţional în organizaţia de tineret a partidului. La Congresul tinerilor din Mişcarea Populară, organizat la Palatul Parlamentului, tinerii din Olt au fost reprezentaţi de 50 de delegaţi, la eveniment fiind prezent şi liderul MP Olt, Marian Vasile (foto). 
 

Elena Ene (foto centru) a fost aleasă cu majoritatea voturilor valabil exprimate în funcţia de vicepreşedinte în cadrul Comitetului Executiv Naţional al Organizatiei de Tineret Mişcarea Populară. în cadrul Congresului la care au participat peste 2000 de delegaţi din toată ţara.

„Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, duminică, pentru a fi aleasă în funcţia de vicepreşedinte şi urez mult succes noii echipe alese”, a declarat preşedinta tinerilor din MP Olt.

Elena Ene are 20 de ani, este studentă în anul trei la Facultatea de Management din cadrul SNSPA Bucureşti, iar în politică a intrat de la 18 ani, imediat după terminarea liceului, formaţiunea aleasă pentru implicare fiind Fundaţia Mişcarea Populară.
 

Ulterior, dupa înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, a decis să îşi continue activitatea politică în cadrul acestuia. „Am ales acest proiect, deoarece a fost încă de la început unul asumat de preşedintele Traian Băsescu, politician pe care l-am apreciat şi susţinut dintotdeauna”, spune ea.

Nici funcţia de lider al tinerilor din organizaţia judeţeană a Mişcării Populare nu o deţine demult, ci doar de trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here