VIDEO Moş Crăciun nu i-a uitat pe copiii din Brâncoveni. El a avut ajutoare de nădejde pentru a-i căra cadourile

Moş Crăciun a poposit, săptămâna trecută, şi în sediul Centrului Cultural Brâncoveni, unde era aşteptat de sute de copii. 

În total, 270 de copii din comună au primit cadouri din partea lui Moş Crăciun, care, ca de obicei, a avut după el ajutoare. De data aceasta, ajutoarele au fost echipa condusă de Marius Badea de la Fundatia Alexandrion Group, cât şi emisari trimişi de Emilian Niţă de la Nitela Impex SRL. 
 
Primarul localităţii, Ion Cheroiu, le-a mulţumit atât Moşului, cât şi preşedintelui Fundaţiei Alexandrion Group, Nawaf Salameh, dar şi societăţii Nitela din Craiova pentru cadourile primite de copii din Brâncoveni.
 
„Aşa cum v-am obişnuit, nu se poate ca de Sărbători primarul să nu fie alături de dumneavoastră. De data aceasta, nu ne-am mai rugat de nimeni să ne ajute, nici consilierii, noco măcar primăria. Şi atunci am căutat sponsori. Şi i-am găsit pe cei mai buni prieteni ai noştri, grupul Alexandrion condus de domnul Nawaf Salameh şi societatea comercială condusă de domnul Emilian Niţă. Deci avem câte două pachete de la doi oameni cu suflet mare care s-au lipit de Brâncoveni şi cărora le mulţumesc”, a vorbit, în faţa copiilor şi părinţilor, despre ajutoarele Moşului, primarul localităţii.
 
Bucuroşi, copii au prezentat un frumos program de colinde Moşului venit de departe, ajutoarelor sale, părinţilor şi autorităţilor comunei.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Rq85z7Y5St8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ] [iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/yGKI7vuenno” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here