Bărbatul din Şerbăneşti care a violat-o pe fiica de numai 10 ani a concubinei sale rămâne după gratii

Bărbatul din Şerbăneşti care a violat-o şi agresat-o fizic pe fiica de numai 10 ani a concubinei sale, trimis în judecată de procurori, rămâne după gratii. Magistraţii Tribunalului Olt au respins, luni, contestaţia inculpatului Sorin Valentin Iordache la decizia Judecătoriei Slatina, care i-a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.
 
„Respinge contestaţia formulată de inculpatul Iordache Sorin Valentin, în prezent în arestul IPJ Olt, împotriva încheierii nr.16 pronunţată la data de 16.12.2015 de Judecătoria Slatina, în dosarul nr. 8616/311/2015, ca nefondată”, se arată în hotărârea pronunţată, luni, de Tribunalul Olt. Soluţia este definitivă.
 

Sorin-Valentin Iordache a fost trimis în judecată de procurorii slătineni, la sfârşitul lunii octombrie, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală, violenţă în familie şi instigare la mărturie mincinoasă, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut că, la începutul lunii august 2015, inculpatul Sorin-Valentin Iordache a constrâns-o pe fetiţa concubinei sale, în vârstă de numai 10 ani, să întreţină raporturi sexuale orale cu el. La sfârşitul lunii, în 31 august, bărbatul a agresat-o iarăşi sexual pe mezină, iar cinci zile mai târziu a şi bătut-o, probabil să nu spună nimic mamei sale sau oricui altcuiva, provocându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora fetiţa a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Minora i-a dezvăluit, totuşi, mamei sale groaznica experienţă prin care trecuse. Bărbatul a făcut tot posibilul ca şi femeia cu care trăia să-şi ţină gura, lucru care nu s-a întâmplat. Ea însăşi bătută, mama fetiţei a depus plângere la Poliţie. Ulterior, pe parcursul urmăririi penale, inculpatul a instigat martora să dea declaraţii necorespunzătoare adevărului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here