Alexandru Măceşanu (ALDE), cercetat pentru vătămare din culpă după ce a lovit cu maşina un tânăr din Piatra Olt

Fostul secretar general al PNL Slatina, Alexandru Măceşanu, actualmente membru al ALDE, este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă după ce, sâmbătă seară, a lovit cu autoturismul un tânăr din Piatra Olt.

Accidentul s-a petrecut pe raza oraşului Piatra Olt, în zona satului Criva, unde victima a fost acroşată cu oglinda autoturismul.

„La data de 6 februarie, orele 16.10, pe raza oraşului Piatra-Olt, un bărbat de 60 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea autoturismul, a acroşat cu oglinda laterală dreapta un tânăr, de 18 ani, din orașul Piatra-Olt, care se deplasa, în calitate de pieton, pe partea dreaptă a părţii carosabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalul Judeţean Slatina, unde a fost supus mai multor investigaţii medicale. Din fericire, tânărul nu a avut nevoie de internare.

Cu toate acestea, pe numele lui Alexandru Măceşanu a fost întocmit un dosar în care poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here