Amenzi de 50.000 lei de la jandarmii olteni, în februarie. 74 de infractori au fost descoperiţi

Jandarmii din Olt au executat, în luna februarie, aproximativ 100 de misiuni pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, aplicând peste 190 de sancţiuni contravenţionale de aproape 50.000 de lei şi constatând zeci de infracţiuni.

Aproximativ 100 de jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, luna trecută, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice. Activitatea jandarmilor a însumat 500 de misiuni proprii şi 17 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, Direcţia Silvică, executori judecătoreşti etc.).

Jandarmii olteni au aplicat 156 de amenzi contravenţionale şi 37 de avertismente scrise. Valoarea amenzilor aplicate este în cuantum de 48.350 de lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 72 de infracţiuni, dintre care 28 în mod independent şi 44 în cooperare cu Poliţia. Nu mai puţin de 74 de autori au fost identificaţi.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here