FOTO/VIDEO Fetiţă abia operată pe creier la Sibiu, accidentată la Găneasa în timp ce se întorcea acasă

O fetiţă de numai şase ani a ajuns, marţi după-amiază, la spitalul din Slatina după ce ambulanţa cu care micuţa se întorcea de la un alt spital, din Sibiu, unde suferise o intervenţie chirurgicală pe creier, a fost lovită, în intersecţia de la Găneasa, de un camion al Poştei Române. În accident a fost rănită şi o femeie, pasageră în maşina Poştei.

Fetiţa şi mama ei, din localitatea Celeru, judeţul Dolj, se întorceau acasă cu o ambulanţă medicală privată de la Sibiu, unde fetiţa fusese supusă unei intervenţii chirurgicale pe creier. În jurul orei 16.00, autospeciala medicală a pătruns în intersecţia DN 65 cu DN 64, la ieşire din Găneasa, fiind izbită în plin de maşina Poştei. Impactul a fost atât de puternic, încât ambulanţa s-a răsturnat.

accc2
La faţa locului au ajuns pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi o echipă medicală de la Ambulanţă.
accc3
„Fetiţa în vârstă de şase ani, cu probleme neurologice, fusese operată la Sibiu şi se întorcea acasă, la Celaru, în Dolj. Ea a fost preluată, cu răni uşoare, de ambulanţa cu medic de la SJA Olt şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.
accc4Cu câteva răni uşoare s-a ales şi o femeie de 60 de ani din Bucureşti, pasageră în autospeciala Poştei, care însă a refuzat transportul la spital, ea fiind asistată medical la faţa locului de paramedicii SMURD.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here