Toate informaţiile oficiale privind alegerile locale, pe pagina de internet a Prefecturii Olt

Toate informaţiile oficiale legate de alegerile locale din iunie 2016 vor putea fi găsite, de miercuri, pe site-ul Prefecturii Olt.

În scopul informării asupra organizării şi desfăşurării alegerilor autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2016, pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt a fost activată secţiunea „Alegeri locale iunie 2016”, la adresa http://www.prefecturaolt.ro/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=139.

„Această secțiune conţine cadrul legislativ și informaţii utile cu privire la măsurile necesare bunei organizări şi desfăşurări a alegerilor locale din iunie 2016”, a precizat prefectul judeţului Olt, Silviu Neacşu.

Pagina de internet va fi actualizată permanent, pe măsură ce noi informaţii vor fi disponibile, a mai precizat reprezentantul guvernului în judeţ.

Primul ordin cu privire la alegerile locale din 2016 pe care prefectul de Olt l-a semnat a fost cel privind numărul de consilieri judeţeni şi numărul de consilieri locali pentru fiecare localitate în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here