Spitalul Judeţean Slatina scoate la concurs 19 posturi de infirmieri şi brancardieri

Spitalul Judeţean de Urgenţă scoate la concurs, în marie, 12 posturi de infirmieri debutanţi şi unul de infirmier şi alte cinci posturi de brancardieri, anunţă conducerea unităţi sanitare. Dosarele se pot depune până în 17 martie, pentru infirmeri, şi până pe 22 martie, pentru brancardieri.

Concursul pentru cele 14 posturi de infirmieri va fi organizat pe 25 martie. Spitalul are nevoie de infirmieri în secţiile Cardiologie (1), Neurologie (2), Chirurgie Generală (1), Chirurgie Ortopedie Infantilă (1), ATI (2), Obstretică Ginecologie I (1), Obstretică Ginecologie II (1), Pediatrie (1), Gastroenterologie (2), dar şi în compartimentele Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă (1) şi Chirurgie Toracică (1).

Dosarele se pot depune până pe 17 martie, la sediul spitalului, urmând ca pe 21 martie să aibă loc verificarea dosarelor. În 25 martie candidaţii vor susţine proba scrisă, iar pe 30 martie proba de interviul.

Spitalul Judeţean Slatina are, de asemenea, nevoie de cinci brancardieri, doi la Blocul Operator Central şi trei la Unitatea de Primire Urgenţe. Dosarele de pot depune până pe 22 martie, iar prima probă, cea scrisă, este programată pentru data de 31 martie. Proba de interviu va fi organizată în data de 6 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here