Femeie aproape arsă de vie în incendiu la Scorniceşti. Ea a ajuns inconştientă la spital

O femeie din Scorniceşti a ajuns, joi seară, în stare critică la spital, cu arsuri pe aproape toată suprafa corpului după ce locuinţa i-a fost cuprinsă de flăcări. Ea a fost găsită de pompieri inconştientă. în interiorul casei. În acest moment pompierii se chinuiesc să stingă flăcările, după ce au reuşit să scoată din locuinţă două butelii care ar fi putut exploda în orice clipă. 

Focul a izbucnit în jurul orei 19.15 în locuinţa femeii, o casă din strada Tudor Vladimirescu. Pompierii de la staţia loccală au ajuns imediat la faţa locului, unde flăcările se manifestau violent. Slavatorii care au păttruns, la un moment dat, în locuinţă au găsit-o pe proprietară, în vârstă de 81 de ani, inconştientă, cu arsuri adânci pe aproape toată suprafaţa corpului.

„O femeie în vârstă de 81 de ani a fost găsită în interiorul casei, inconştientă, cu arsuri de gradul II şi III pe circa 70% din suprafaţa corpului. Ea a fost scoasă din casă şi transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

În jurul orelor 20.10, pompierii au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, după ce au reuşit să scoată din casă două butelii de gaz care ar fi putut exploda în orice clipă. Au ars bunurile din două camere şi acoperişul casei pe zeci de metri pătraţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here