Zeci de percheziţii în Olt şi Argeş, la hoţi de lemne. 12 persoane vor fi audiate

La această oră, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș efectuează 20 de percheziţii în județele Argeş și Olt, la persoane bănuite de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, informează OLT-ALERT. Potrivit unor surse locale, în Olt percheziţii au loc şi în localităţile Scorniceşti şi Coloneşti.

„La data de 16 martie a.c., 70 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Pitești, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, efectuează 20 de percheziţii în judeţele Argeş și Olt, la domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos. Persoanele sunt bănuite că, în perioada noiembie 2015 – martie 2016, ar fi tăiat ilegal şi sustras material lemnos, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei.

12 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române și al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here