O nouă ediţie a Bursei generale a locurilor de muncă la Slatina şi Caracal

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt va organiza, la mijlocul lunii viitoare, la Slatina şi Caracal, Bursa generală a locurilor de muncă, anunţă OLT-ALERT.

Evenimentul este programat pentru ziua de 14 aprilie. La Slatina, Bursa va fi găzduită de Casa de Cultura a Sindicatelor, iar la Caracal populaţia neocupată este aşteptată să caute locuri de muncă la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

AJOFM Olt a demarat deja acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursă, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind posturile vacante la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crişan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro ori prin fax, la numărul 0249/432276. Aceştia sunt rugaţi să comunice şi spaţiul de care doresc să dispună în cadrul bursei ca, eventual, să poată expune şi diverse materiale promoţionale, au precizat organizatorii.

„Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să intre în contact direct cu angajatorii care oferă locuri de muncă, să-şi prezinte competenţele şi abilităţile şi în foarte multe situaţii să ocupe un loc de muncă conform aspiraţiilor şi aşteptărilor fiecăruia. Pe de altă parte, agenţii economici care vor participa la Bursă vor avea prilejul să-şi recruteze personal direct, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care il oferă”, a explicat purtătoarea de cuvânt a AJOFM Olt, Elena Iordache.

În cadrul Bursei se va prezenta şi o gamă largă de programe de formare profesională, programe ce răspund nevoilor de calificare, recalificare, specializare sau perfecţionare identificate la nivelul judeţului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here