Cum a confiscat Bălaşa mişcarea pescarilor amatori, folosind-o în campania electorală

Prezent la protestul pescarilor amatori din judeţele Olt, Dolj, Argeş, Vâlcea şi Mureş, desfăşurat săptămâna trecută la Slatina, pe platoul din faţa Prefecturii Olt, unde protestatarii au cerut oprirea braconajului piscicol şi interzicerea pescuitului industrial pe râul Olt, candidatul PNL la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, care, înainte de a se implica în acţiunile pescarilor, le-a promis acestora că mişcarea lor nu va fi politizată, nu s-a ţinut prea mult de cuvânt. Acesta a postat imagini de la protest, în care apare şi el, pe pagina sa de Facebook, printre imagini şi mesaje electorale.

Deşi, ca toţi ceilalţi participanţi, la protest Marius Bălaşa a purtat un ecuson cu mesajul „Sunt pescar sportiv, nu membru de partid”, la câteva ore după acţiune a postat pe pagina sa de Facebook imagini de la manifestare în care apare şi el, printre bannere electorale cu chipul său şi mesaje, de asemenea, electorale, folosindu-se astfel de necazurile celor care i-au acceptat implicarea cu condiţia de a nu le politiza acţiunea.

Nu este prima oară când candidatul PNL la Primăria Slatina nu s-a ţinut de cuvânt faţă de pescari. În urmă cu mai bine de două săptămâni, la o dezbatere pe marginea aceleiaşi nemulţumiri, la care a participat şi deputatul Nini Săpunaru, în calitate de preşedinte al Comisiei pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor, Marius Bălaşa şi-a adus cu el mai mulţi colegi de partid, printre care s-a numărat şi Gigel Ştirbu, co-preşedintele PNL Olt. La vederea acestuia, mai mulţi pescari au plecat din sală.

Înainte de respectivele evenimente, reprezentanţii pescarilor amatori din Olt au declarat pentru OLT-ALERT că au auzit că vrea să participe şi Bălaşa, care a lăsat să se înţeleagă faptul că nu va face din nemulţumirile lor prilej de campanie electorală. După cum reiese din imaginile de mai jos, a minţit cu o rară neruşinare. Mai mult, se pare că Bălaşa a acaparat de-a dreptul acţiunile pescarilor. El urmează ca, în 5 aprilie, să poarte pe la Bucureşti o delegaţie a pescarilor amatori olteni, la o nouă întâlnire cu Nini Săpunaru. Probabil că memonetul va fi iarăşi fixat în imagini care vor apărea, ulterior, pe pagina de Facebook a candidatului, printre aceleaşi bannere şi mesaje electorale.

balasa
balasa1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here