Jandarmii olteni au dat amenzi de 48.000 lei şi au prins peste 50 de infractori

Jandarmii din Olt au executat, în luna martie, peste 600 de misiuni pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, aplicând peste 180 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 48.000 de lei şi constatând peste 60 de infracţiuni.

Peste 160 de jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, luna trecută, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice. Activitatea jandarmilor a însumat peste 600 de misiuni proprii şi 56 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică, Inspectoratul Teritorial de Muncă, executori judecătoreşti etc.).

Jandarmii olteni au aplicat 183 de sancţiuni, respectiv 154 amenzi contravenţionale şi 29 de avertismente scrise. Valoarea amenzilor aplicate este în cuantum de 47.950 de lei.De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 63 de infracţiuni, dintre care 25 în mod independent şi 38 în cooperare cu Poliţia. Nu mai puţin de 57 de autori au fost identificaţi.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here