Nepotisme în Spitalul Orăşenesc Balş. Cătălin Rotea: „Trebuie o analiză”

În prima conferinţă de presă pe care a ţinut-o în calitate de candidat al PSD la funcţia de primar al oraşului Balş, Cătălin Rotea a declarat că deţine informaţii de la mai multe persoane din cadrul spitalului bălşean că între unii dintre angajaţii instituţiei şi reprezentanţi ai conducerii ar exista relaţii de rudenie.

Întrebat ce soluţii are pentru Balş la capitolul sănătate, candidatul social-democraţilor la primărie a spus că în oferta sa există un pachet de măsuri, dar că subiectul, fiind unul complex, va fi tratat aparte într-o conferinţă de presă. Cătălin Rotea a spus, în schimb, că există informaţii care indică un grad ridicat al nepotismelor practicate în spitalul din Balş.

„Ce pot să vă spun în domeniul sănătăţii, şi asta o spun din discuţiile pe care le-am avut cu angajaţii spitalului, în Spitalul Orăşenesc Balş trebuie făcută o analiză foarte, foarte atentă în ceea ce priveşte organigrama, posturile de management, modul de îndeplinire a atribuţiilor de către persoanele din management şi sunt foarte, foarte curios, dar voi afla cât de repede, şi dacă nu până în alegeri, după alegeri cu siguranţă voi afla, care sunt relaţiile de rudenie între angajaţii spitalului şi conducerea spitalului. Vă spun din părerile a şapte, opt, nouă oameni care lucrează în spital şi cu care m-am întâlnit în ultima perioadă. Când o persoană îţi spune, asculţi, când îţi spune şi a doua, începi să crezi, când şapte, opt persoane îţi spun că există suspiciuni, nu spun eu, mi-au spus oamenii şi toată lumea beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, dar foarte multă lume spune că ar exista oarecare relaţii de nepotism în cadrul spitalului”, a declarat Cătălin Rotea. El a mai precizat că aceste informaţii vor trebui să facă obiectul unei analize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here