Concurs de pictură şi încondeiat de ouă organizat de femeile social-democrate din Olt

Organizaţia Femeilor Social Democrate (OFSD) Olt a organizat, marţi, la Slatina, un concurs de pictură şi încondeiat ouă intitulat „Talent și culoare într-o zi de sărbătoare”, având ca temă Sfânta Sărbătoare a Paştelui şi destinat copiilor talentaţi.

Concursul s-a desfăşurat în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, unde peste 100 de copii talentaţi care şi-au expus creaţiile. Toţi participanţii au primit diplome şi cadouri dulci, iar câştigătorii au fost premiaţi cu truse de pictură.

La secţiunea Pictură premiul I a fost câştigat de Alexandru Crăciunescu, premiul II – de Răzvan Truţă şi premiul III – de Dragoş Velea.

La secţiunea de ouă încondeiate câştigători au fost Maria Constantin (premiul I), Bianca Măgureanu (premiul II) şi Ştefan Alexandru Onică (premiul III).

Juriul a fost format din Iohana Popescu – şefa Cercului  de pictură pe sticlă de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, Claudia Miu – profesor de arte plastice Colegiul Naţional „Ion Minulescu” şi Valerica Predescu – educator la Grădiniţa nr. 7 Slatina.

„Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului se apropie cu paşi repezi, iar femeile social democrate s-au gândit să aducă atenţia cuvenită acestei mari sărbători a creştinătăţii prin organizarea unui concurs cu tematică pascală, în care elevii talentaţi din oraşul nostru au putut să-şi exprime creaţia şi talentul. Ideea acestui concurs a pornit de la faptul că tradiţiile reprezintă rădăcinile de care avem nevoie, astfel încât identitatea noastră de popor creştin ortodox să dăinuie”, a declarat preşedinta OFSD Olt, Felicia Man.

Prezent la eveniment a fost, în calitate de invitat, şi deputatul PSD Emil Moţ, care a apreciat iniţiativa colegelor sale de partid şi i-a felicitat pe micuţii participanţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here