Omul lui Prina a demisionat de la conducerea Parcului Industrial Slatina

????????????????????????????????????

Prima „executare” efectuată de actuala conducere a Primăriei Slatina a luat, luni, forma unei demisii: directorul general al Parcului Industrial Slatina, Ciprian Mihai Chițoiu, a demisionat din funcţie. Fost consilier personal al fostului primar Minel Prina, acesta conducea Parcul Industrial încă de la înfiinţarea acestuia.

Reprezentanţii primăriei anunță că, începând cu data de 27 iunie, postul de director general al Parcului Industrial Slatina a devenit vacant în urma demisiei lui Ciprian Mihai Chițoiu, aprobată, la aceeași dată, de noul primar ale al municipiului-reşedinţă de judeţ, Emil Moț. Ciprian Mihai Chițoiu a invocat „motive personale”.

„În perioada imediat următoare va fi numită o persoană care să exercite cu caracter interimar atribuțiile funcției de director general al Parcului Industrial Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

Parcul Industrial Slatina este administrat de SC Slatina Industrial Parc SA, unde acționar majoritar este Consiliul Local Slatina.

Ciprian Mihai Chițoiu a fost consilier personal al lui Minel Prina în timpul când acesta era primar al Slatinei. Pentru credinţa cu care el şi-a slujit şeful, Chiţoiu a primit postul călduţ de şef al Parcului Industrial imediat după înfiinţarea acestuia, în 2013.

Demisia se aşteaptă şi din partea actualului administrator public al oraşului, Cristian Cismaru, fiind cerută de actualul primar ales al municipiului, Emil Moţ. Acesta i-a solicitat demisia în contextul în care l-a acuzat pe fostul primar interimar Emil Popa că a eliberat autorizaţia de construire a controversatului chioşc metalic apărut peste noapte în mijlocul trotuarului de la Fântâna Speranţei. În aceeaşi zi, Emil Popa a demisionat, pierzând şi şansa de a ocupa funcţia de viceprimar în mandatul 2016 – 2020, promisă de liderii PSD Olt.

Cristian Cismaru, care are contract până la sfârşitul anului în curs. Precizăm că în aceleaşi condiţii dubioase în care a fost eliberată autorizaţia de construire la care ne-am referit mai sus a fost eliberată şi cea privind construirea terasei sezoniere de lângă fostul magazin Oltul, deţinută de soţia lui Cismaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here