Încep lucrările de asfaltare a străzii Libertăţii din Slatina. Află cât COSTĂ investiţia

Primăria municipiului Slatina anunță demararea lucrărilor de modernizare a străzii Libertății. Investiţia costă aproape 1,6 milioane de lei, la care se adaugă TVA.

Prima etapă va demara luni, 4 iulie, cu frezarea carosabilului pe toată lungimea arterei de aproximativ 9.800 de metri pătraţi. Aceasta va fi ulterior însoțită de turnarea unui dublu covor asfaltic de 7 cm. și, respectiv, de 5 cm.

„Pentru evitarea oricăror probleme în derularea lucrărilor rugăm proprietarii de autovehicule care locuiesc în zona adiacentă străzii Libertății să colaboreze cu angajații Direcției de Administrare a Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei Slatina în vederea eliberării acestei artere de circulație pe tronsoanele în lucru”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

Înainte de începerea lucrărilor propriu.zise, copacii ce mărginesc strada Libertății vor fi toaletați, astfel încât utilajele să-și desfășoare activitatea normal.

„După finalizarea tuturor lucrărilor în zona menționată, strada Libertății – una dintre cele mai circulate străzi din municipiului Slatina, va căpăta un aspect civilizat. Pe această cale cerem scuze locuitorilor municipiului pentru disconfortul ce va fi creat de derularea lucrărilor”, a mai precizat Mugurel Manea.

Valoarea totală a investiției se ridică la aproape 1,6 milioane de lei, fără TVA. Lucrările sunt programate a fi terminate în cursul lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here