1200 de sancţiuni au fost aplicate, weekend-ul trecut, de poliţiştii din Olt

Poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au acţionat, în perioada 08 – 10 iulie, la nivelul judeţului Olt, pentru prevenirea şi reducerea numărului accidentelor rutiere, prilej cu care au descoperit zeci de infracţiuni şi au aplicat peste 1000 de sancţiuni contravenţionale.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 19 infracţiuni, dintre care şapte la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea, în urma abaterilor constatate în trafic, poliţiştii olteni au aplicat 1200 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, cele mai multe – 412, pentru viteză, 14 pentru depășire și 13 pentru prioritate pietoni.

Oamenii legii au reţinut zeci de permise de conducere şi certificate de înmatriculare.

„Ca măsură complementară, poliţiştii rutieri au reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 45 permise de conducere, dintre care 11 pentru conducere sub influenţa alcoolului și 9 pentru nerespectarea vitezei regulamentare, şi 28 certificate de înmatriculare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here