Apel umanitar pentru repatrierea slătinencei care a murit săptămâna trecută în Italia

O rudă a slătinencei de 31 de ani care săptămâna trecută a murit în Italia din cauza unei explozii produse în imobilul în care locuia, Alina Costea, cere oamenilor cu suflet mare un ajutor financiar umanitar pentru ca familia româncei să poată repatria trupul neînsufleţit al acestia.

Apelul a fost postat pe contul de Facebook al Alinei Costea de o verişoară a ei.

„Fac un apel la oamenii cu suflet mare şi credință pentru un ajutor umanitar fiind vorba despre verișoara mea care a decedat in Italia Alina Costea, neavând posibilitatea de a o putea aduce în ţară. Cine vrea să ofere un ajutor ne puteți ajuta lăsând o donație în contul surorii acesteia. FLOAREA MARIANA COSTEA: ES 41 2100 6030 9902 0002 7200. Vă mulţumim din suflet. INIMI MARI pentru o INIMĂ MARE”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

cont facebook alina costea

Alina Costea, de 31 de ani, din Slatina, care lucra ca îngrijitoare într-o localitate din Italia, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unei explozii ce a avut loc în casa în care locuia împreună cu alte două femei, şi ele ucise de explozie. 

Tragedia s-a petrecut în localitatea Lavello, provincia Poteza. Potrivit autorităţilor italiene, deflagraţia s-a produs chiar în camera româncei situată la subsolul casei în care locuia o bătrână pe care o îngrijea slătineanca şi fiica ei. O dată cu românca şi-au pierdut viaţa şi cele două italience. Alina Costea a murit strivită de plafonul care s-a prăbuşit în urma deflagraţiei, întregul etaj al casei căzând peste ea. Cauza probabilă a exploziei ar fi o scurgere de gaz de la o butelie.

Alina Costea ajunsese în Italia cu aproximativ 10 zile în urmă pentru a lucra ca îngrijitoare. La scurt timp de la nenorocire, pagina de Facebook a Alinei a fost inundată de mesaje postate de prieteni şi cunoscuţi.

Tragedia familiei Costea e cu atât mai mare cu cât, în primăvara anului 2015, s-a stins din viaţă şi soţul femeii, la doar 35 de ani. Cei doi aveau un băiat care de acum îşi va trăi viaţa doar cu amintirea ambilor părinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here