Incredibil: Ce au făcut anchetatorii din Slatina cu corpul unei femei moarte

O femeie de 59 de ani din Slatina care a fost găsită, vineri seara, moartă în casă, a fost lăsată în locuinţă până a doua zi pentru că anchetatorii nu au putut să o transporte până la maşina Serviciului de Medicină Legală (SML), întrucât femeia, care locuia la etajul doi al unul bloc, cântărea aproximativ 150 de kilograme.

Poliţiştii slătineni au fost alertaţi prin 112 de vecinii femeii, care locuia cu chirie într-un apartament de pe strada Plopilor din Slatina, că din apartamentul acesteia iese un miros greu. O dată ajunşi la faţa locului, oamenii legii au confirmat faptul că femeia era moartă de mai multe zile, cadavrul fiind deja intrat descompunere. Cu toate astea, după ce au constatat decesul, anchetatorii au sigilat locuinţa femeii şi au plecat, lăsând cadavrul pe loc, asta pentru că încercările lor de a transporta cadavrul până la maşina Serviciului Judeţean de Medicină Legală (SJML) Olt au fost zadarnice, întrucât corpul neînsufleţit cântărea circa 150 de kilograme. Informaţia a fost confirmată de şeful SJML, medicul Liviu Radu.

„Nu ştiu care a fost discuţia, dar pe mine m-au sunat cu privire la ce posibilităţi avem să transportăm de sus până la maşină. Le-am spus că nu avem nicio posibilitate. Am trimis maşina, am trimis şofer, ce să trimit mai mult”, a declarat şeful Medicii Legale Olt.

Aceasta fiind situaţia, transportul cadavrului a fost amânat pentru a doua zi, când anchetatorii au revenit cu forţe proaspete, reprezentate de pompieri.

„S-a rezolvat, până la urmă, cu pompierii. Era la etajul doi şi de acolo au coborât-o. Mi-au spus că au încercat şase persoane să o dea jos şi n-au reuşit. Ştiu că era moartă de mai mult timp şi, da, era cam descompusă, era intrată în putrefacţie”, a mai spus medicul Liviu Radu.

Reprezentanţii IPJ Olt spun că în acest caz nu există suspiciuni de omor. „Am fost sesizaţi vineri seara cu privire la faptul că, într-o locuinţă din Slatina, de pe strada Plopilor, ar fi o persoană decedată. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Slatina, care a constatat că nu sunt suspiciuni de omor, nu sunt urme de violenţă, iar locuinţa era încuiată pe interior. S-a dispus, evident, efectuarea necropsiei”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here