Rezultatele obţinute de candidaţi la titularizare, după contestaţii. Mai multe note de 7

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, doar 46 din cele 89 de contestaţii, formulate de candidaţii nemulţumiţi de nota obţinută, au şi fost admise. 37 dintre candidaţii care au formulat contestaţii au primit puncte în plus, în timp ce în cazul a nouă dintre candidaţi notele au fost scăzute.

În urma rezolvării contestaţiilor, 40,57% dintre cei 451 de candidaţi din judeţul Olt au luat note peste şapte. Note peste cinci, au luat 74,72% dintre candidaţi. Au fost obţinute două note de zece la matematică.

Candidaţii care au obţinut minimum nota 7 la titularizare pot ocupa doar 14 posturi pe perioadă nedeterminată, adică titularizabile. Este vorba de un post de educator, cinci de învăţător, unul de kinetoterapie, trei de medicină generală, două de muzică instrumentală, două de profesori de psihopedagogie.

Pe lângă acestea, ISJ Olt scoate la concurs 556 de norme şi fracţiuni de normă, pe perioadă determinată, adică netitularizabile. Cele mai multe sunt la limba engleză – 47, la educaţie plastică – 38, la educaţie fizică – 36, la educaţie muzicală – 32, la chimie – 21, educatori – 26 şi învăţători – 32.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here