Pe cine au reţinut poliţiştii în urma percheziţiilor de miercuri, la Clanul Bercea

 Opt persoane au fost reţinute, miercuri după-amiază, în urma percheziţiilor desfăşurate de poliţişti în oraşul Drăgăneşti-Olt, la membri ai Clanului Bercea. În urma celor şapte percheziţii domiciliare efectuate, miercuri dimineaţă, în orașul Drăgănești-Olt, 10 persoane au fost conduse la poliție pentru audieri.

Reprezentanţii IPJ Olt au precizat că, faţă de opt persoane, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

„În urma celor 7 percheziţii desfăşurate în această dimineaţă de poliţiştii de investigaţii criminale, acţiuni speciale și cei din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt, au fost depistate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni ori a fi fost folosite la comiterea unor infracțiuni. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Potrivit unor surse, rudele lui Sandu Anghel au intrat, cu o noapte în urmă, cu bâte peste o familie din oraş, avariind mai multe autoturisme şi un bărbat fiind rănit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here