Noul şef al PMP Olt, un fost ofiţer SRI impus de Traian Băsescu. Toma candidează la Dolj

Noul preşedinte al PMP Olt este, după fuziunea UNPR şi partidul condus de Traian Băsescu, fostul ofiţer SRI Liviu Neagu, impus în această funcţie de conducerea centrală a partidului. El a explicat, miercuri, de ce a fost ales de şefii partidului să preia conducerea acestei organizaţii.

„Domnul preşedinte Traian Băsescu, alături de cei doi preşedinţi executivi, domnul Eugen Tomac şi domnul Valeriu Steriu, dar şi domnul secretar general Constantin Onaca, au aperciat că, în actuala conjunctură reprrezint o variantă, o opţiune în a prelua Organizaţiei Olt şi pentru a atinge targhetul pe care ni la-m propus. Practic, experienţa mea la nivel naţional, experienţa mea în a gestiona situaţii de acest gen premergătoare unei campanii electorale care bate la uşă, au determinat conducerea să-mi dea girul pentru a prelua preşedinţia acestei organizaţii”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Liviu Neagu.

În conducerea organizaţiei se mai află actualul deputat Dumitru Niculescu (prim-vicepreşedinte), fostul parlamentar Marin Bobeş (vicepreşedinte), fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Olt Jenel Copilău (secretar general) şi Cosmin Florescu (secretar general adjunct).

Liviu Robert Neagu a fost până nu demult un personaj mai puțin cunoscut. Originar din Teleorman, el a absolvit Institutul Național de Informații în 1997 și a lucrat timp de 10 ani în SRI potrivit pressone.ro.

În 2011 s-a înscris în PP-DD, unde s-a „lipit” de Dan Diaconescu și a devenit secretar general al partidului. La alegerile parlamentare din 2012, a candidat, fără succes, pentru un post de senator în Neamț.

Acum el speră ca PMP Olt să obţină la alegerile parlamentare cel puţin un mandat de deputat, adică un mandat pentru sine.

Fostul preşedinte al UNPR Olt, senatorul Ion Toma, va candida pentru un nou mandat în Senatul României, dar nu în Olt, ci în judeţul Dolj. Informaţia a fost confirmată şi de Liviu Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here