Ce ţintă electorală şi-a propus noua conducere a PMP Olt pentru alegerile parlamentare

Noua conducere a PMP Olt, coordonată de preşedintele Liviu Neagu, fost ofiţer SRI şi fost secretar general adjunct al guvernului, şi-a propus să obţină cel puţin un mandat de deputat la alegerile parlamentare din acest an, cu un scor de peste 10%.

Anunţul a fost făcut miercuri, în cadrul primei sale conferinţe de presă în calitate de preşedinte al PMP Olt, de Liviu Neagu, care afirmă că trage speranţe la organizaţia pe care o conduce să obţină, prin redistribuire, şi un loc în Senatul României.

„Suntem în topul judeţelor fruntaşe şi ne dorim ca la sfârşitul campaniei pentru alegerile parlamentare, după anunţarea rezultatelor, să ne atingem targhetul pe care ni-l propunem, acela de a obţine un mandat de deputat şi, de ce nu, să sperăm, prin redistribuire, şi la unul dintre cele trei mandate de senator alocate judeţului Olt. Experienţa întregii conduceri judeţene şi rezultatele la alegerile locale ne îndreptăţesc să sperăm să rămânem a treia forţă atât în judeţul Olt, cât şi la nivel naţional, şi să fim partidul care face diferenţa atât în judeţul Olt, cât şi la nivel central. (…) Eu cred că targhetul pe care ni l-am propus este realizabil şi am convingerea că judeţul Olt va rămâne un judeţ fruntaş în ceea ce priveşte rezultatele”, a declarat Liviu Neagu.

La rândul său, secretarul general al organizaţiei, Jenel Copilău, a asigurat că, după fuziunea UNPR cu partidul condus de Traian Băsescu, PMP Olt are resursele necesare pentru a-şi atinge targhetul propus.

„Acest targhet este unul realist pentru că avem şi resurse financiare, avem, în special, şi resurse umane”, a întărit Copilău.

Neagu a arătat că ţinta electorală pe care şi-a propus-o are la bază şi calcule matematice bazate pe realitate.

„Cu siguranţă vom avea peste 10%. Ne ajută şi matematica. Dacă însumăm distinct ce a obţinut fiecare partid la alegerile locale, UNPR şi Mişcarea Populară, o să avem un scor de aproape 9%, scor care la alegerile parlamentare poate fi îmbunătăţit, mai ales că în acest moment Traian Băsescu este cam singurul om politic care este pe trend ascendent, celelalte partide fie stagnează, fie sunt în descreştere”, a mai spus Liviu Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here