Afacerist către un jurnalist OLT-ALERT: „Îţi rup picioarele, du-te-n p–a mea de jeg”

Explosive Beatz logo (big)

Crezând, probabil, că statutul de om bogat îi dă o superioritate graţie căreia poate sfida orice, de la normele morale şi civice la cele legale, omul de afaceri slătinean Sorin Păduraru a sărit, luni, ca niciodată, peste cal. Pentru că redactorii OLT-ALERT au îndrăznit să încerce să-l contacteze telefonic pentru un punct de vedere pe marginea unui subiect care-l priveşte, Păduraru s-a dezlănţuit împotriva acestora, proferând cuvinte jignitoare şi ameninţări extrem de grave.

Redactorii OLT-ALERT au încercat, luni, să-l contacteze pe omul de afaceri pentru a-i solicita un punct de vedere pe marginea unui subiect de presă în care se arată că o stradă din Slatina, reabilitată în urmă cu trei ani de firma acestuia, a cedat în mai multe zone din cauza unei ploi torenţiale. El nu a răspuns, astfel că un articol pe această temă a fost publicat fără o declaraţie din partea sa, dar cu precizarea că nu a răspuns la telefon. După ce a citit articolul, l-a contactat el pe jurnalistul care l-a scris, dar nu pentru a-şi exprima un punct de vedere legat de subiectul tratat, ci ca să-l înjure şi să-l ameninţe cu bătaia pe autor.

„Bă, tu vrei să intri în conflict cu mine? Bă, dacă mă mai suni, crede-mă, că declar că-ţi rup picioarele, ai înţeles? Mai dă-te-n p…..a mea de jeg, f…t-….e în gură de c––t”, a izbucnit Sorin Păduraru.

Departe de a se lăsa intimidat de asemenea atacuri, OLT-ALERT dezavuează un astfel de comportament şi îşi rezervă dreptul de a depune o plângere pentru ameninţare la organele de cercetare penală împotriva omului de afaceri.

În virtutea dreptului la exprimare şi pentru informarea opiniei publice, OLT-ALERT a scris mai multe articole despre afacerile lui Sorin Păduraru, ca şi despre problemele pe care le are în Justiţie. El a fost trimis în judecată într-un dosar în care procurorii îl acuză de complicitate la abuz în serviciu, la pachet cu un primar, acuzat, de asemenea, de abuz în serviciu. De asemenea, Sorin Păduraru a recunoscut în faţa procurilor DNA că l-a mituit pe fostul senator şi ministru al Finanţelor Darius Vâlcov pentru ca fostul demnitar să intervină asupra a două autorităţi contractante care să deblocheze tranşele de bani pe care firma sa le avea de încasat în cadrul a două contracte de lucrări finanţate din fonduri europene. Unul dintre contracte se referea la reabilitarea infrastructurii stradale din zona istorică a Slatinei, acolo unde, după realizarea investiţiei care a consumat 16,5 milioane de lei, au existat în repetate rânduri probleme care indică o calitate proastă a lucrărilor.

Sorin Păduraru are probleme şi cu Fisc-ul, care, pentru neplata unor obligaţii către stat, se află în executare silită, Finanţele Publice scoţându-i în mai multe rânduri la vânzare un teren pe care afaceristul îl deţine în intravilanul municipiului Slatina.

Toate informaţiile pe care OLT-ALERT le-a lansat în spaţiul public prin publicarea acestor subiecte, ca şi în cazul oricăror alte teme jurnalistice, sunt reale, bazate pe fapte, surse oficiale şi documente.

sorin paduraru

Citiți și

Denunţătorul lui Vâlcov, Sorin Păduraru, urmărit penal pentru probleme cu Fiscul

Proaspătul mogul de presă Sorin Păduraru, executat de Fisc pentru neplata obligaţiilor fiscale către stat

Afacerile lui Sorin Păduraru: Şpagă pentru fonduri europene şi lucrări de mântuială

Vâlcov, cercetat într-un nou dosar de trafic de influenţă. Denunţător, omul de afaceri Sorin Păduraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here