Festivalul „Oltenii&…Restu’ Lumii” dă peste cap circulaţia în Slatina: Ce străzi vor fi afectate

Foto: linia1.ro

Efective ale Jandarmeriei Olt vor fi angrenate în misiuni și vor asigura, în perioada 6-9 octombrie, măsurile de ordine publică cu ocazia desfăşurării Festivalului – Concurs „Oltenii & …Restu’ Lumii”, organizat în municipiul Slatina. Vreme de două zile, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe cele mai importante artere din municipiul-reşedinţă de judeţ.

Jandarmii olteni vor acţiona împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina şi Poliţiei Locale Slatina pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, prin monitorizarea tuturor activităţilor, în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică şi prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii publice. Intervenţia în situaţii de urgenţă va fi asigurată de către efective din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Pentru desfăşurarea Paradei portului popular, circulația va fi restricționată pe tronsoane succesive pe următoarele trasee: în data de 06.10.2016, între orele 16.16 – 17.17, b-dul A.I. Cuza, între Casa Tineretului şi Esplanadă, precum și, în data de 07.10.2016, între orele 16.16 – 17.17, strada Nicolae Titulescu pe tronsonul Zahana – ACR – Esplanadă (Casa de Cultură a Sindicatelor).

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt face un apel către participanţi să adopte un comportament civilizat, să respecte prevederile legilor în vigoare, pentru menţinerea unui climat normal de ordine şi linişte publică pe tot parcursul desfăşurării manifestărilor.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii altor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt.

1 COMENTARIU

  1. Asta numiti voi ”circulatie data peste cap”?!?!?!?Dar daca faceau cum a fost pina acum citiva ani cind se bloca tot bulevardul de la Oltul si pina la posta timp de patru zile ce ati mai fi zis – ca e sfirsitul lumii,nu????”Ziaristi” seriosi nu gluma………….:))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here