Darius Vâlcov și Lavinia Șandru și-au oficializat, DEFINITIV, despărțirea

Fostul primar al Slatinei și ministru al Finanțelor Publice, Darius Vâlcov, și realizatoarea TV Lavinia Șandru s-au despărțit, anul acesta, și oficial, după câțiva ani buni în care cei nu nu au mai format un cuplu.

Dezvăluirea a făcut-o Lavinia Șandru în cadrul unui interviu acordat revistei Q Magazine. Întrebată cum a trecut peste procesul fostului soț, Darius Vâlcov și cât de mult a afectat-o, Lavinia Șandru a răspuns:

„Și eu, și Darius, am decis, în urmă cu mai mulți ani, să o luăm de la capăt, dar fiecare cu viața lui. Am divorțat la începutul acestui an, dar trăiam de mult timp separat. Sunt convinsă că, atunci când doi soți nu se mai înțeleg, pot deveni, separați, prieteni, în loc să rămână împreună dușmani. Avem împreună o fiică pe care o iubim enorm. Este cea mai mare reușită a noastră, dar ea este, acum, singurul punct comun pe drumurile care s-au despărțit definitiv pentru mine și Darius”.

În același dialog, vedeta TV a dezvăluit și că și-a refăcut deja viața alături de un bărbat care așteaptă un copil de la ea.

„Trebuie să avem curaj s-o luăm de la capăt când înțelegem că am greșit drumul. În plan personal, eu am început o viață nouă alături de un om care mă face fericită și așteptăm împreună cu emoție primul nostru copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului. În plan profesional, mi-am restartat de câteva ori viața, renunțând la presă pentru politică, apoi renunțând la politică pentru presă, deși nimeni nu credea că voi face față schimbărilor, nici în primul, nici în al doilea caz”, a mai spus Lavinia Șandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here