Sute de candidaţi se bat pentru cele 24 de posturi de poliţist vacante în Olt

Peste 350 de persoane se bat pentru ocuparea celor 24 de posturi de agenţi de poliţie scoase la concurs în Olt de Ministerul Afacerilor Interne. Numărul candidaţilor nu mai poate creşte pentru că termenul pentru înscrierea la concurs a expirat.

Înscrierile la concursul pentru ocuparea posturilor de agenți de poliție, din sursă externă, organizat pentru completarea deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române, s-au încheiat vineri, 7 octombrie.

La nivelul județului Olt, 364 de persoane s-au înscris pentru cele 24 de posturi destinate angajărilor din sursă externă.

Dintre persoanele înscrise la concurs, 330 au optat pentru cele 21 posturi de agenți de poliție din mediul rural și 34 pentru cele două posturi de conductori câini, din mediul urban.

Pe postul scos la concurs pentru reîncadrarea unuia dintre foştii poliţişti nu există concurenţă, pentru că pentru ocuparea lui s-a înscris o singură persoană.

„Toate posturile de agenți de poliție destinate angajărilor din sursă externă urmează să fie ocupate în urma concursului ce va fi organizat la data de 19 noiembrie”, a declarat ofiţerul de relaţii cu presa al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here