Marius Iancu, loc eligibil pe lista PSD Olt pentru Camera Deputaților. Ceilalți candidați

După Florin Iordache, care deschide lista candidaților PSD Olt pentru Camera Deputaților, urmează Dan Ciocan și Alexandru Stănescu, ultimul loc eligibil pe listă revenindu-i lui Marius Iancu, potrivit unor surse politice. 

De altfel, Marius Iancu, manager al Spitalului de Psihiatrie Schitu Greci și actual administrator public al județului Olt, este singura surpriză pe listele pentru Camera Deputaților. Pe locurile cinci și șase au fost plasați Felicia Man, șefa Inspectoratului Școlar Județean Olt, și Cătălin Grecu, directorul operatorului public de transport comun SC Loctrans SA.

„Surpriza” Marius Iancu ar putea să dispară imediat după alegeri, prin renunțarea la mandatul de parlamentar în favoarea Feliciei Man, prezența lui pe listă putând avea doar rolul de a potoli unele spirite inflamate la ideea că șefa Inspectoratului Școlar ar fi fost lăsată să ocupe unul dintre locurile eligibile dorit de alți social-democrați cu pretenții.

Pe primul loc pe lista pentru Senat se află liderul PSD Olt, Paul Stănescu, urmat de medicul neurolog Renică Diaconescu, aceste două locuri fiind considerate singurele eligibile pentru social-democrați în cursa către camera superioară a parlamentului. Pe poziția a treia se află Cornelia Sulger, șefa femeilor social-democrate din cadrul PSD Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here