Microbuz cu 13 pasageri, implicat într-un grav accident rutier la intrare în Slatina

Un microbuz cu 13 pasageri a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier petrecut pe drumul judeţean 546, la intrare în municipiul Slatina dinspre Brebeni. Trei oameni au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 11.00, în zona companiei Pirelli, unde microbuzul în care se aflau 13 persoane a intrat în impact cu un autoturism. La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la SMURD şi Ambulanţă, care au acordat primele îngrijiri medicale victimelor. Este vorba de trei persoane care au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Slatina.

„În microbuz se aflau trei persoane, din care trei au fost transportate de ambulanţe la UPU Slatina. În autoturism se aflau două persoane care nu au necesitat îngrijiri medicale”, a declarat declarat plutonierul major Dan Nedeloiu din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

În acest moment, circulaţia se defăşoară cu dificultate în zonă, pe o singură bandă.

Poliţiştii au demarat verificări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, oamenii legii făcând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here