Tragedie în Olt în prima zi a anului: O femeie a fost găsită MOARTĂ în fântână

În prima zi a anului, pompierii din Olt au fost chemați în localitatea olteană Curtișoara să salveze o femeie căzută în fântână. Din păcate, scoasă la suprafață, victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Cu toate eforturile unei echipe medicale de a o readuce pe femeie la viață, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată moartă.

Pompierii au fost alertați după ora prânzului, în jur de 13.00, că o femeie de 43 de ani a căzut într-o fântână. Ajunși la fața locului, salvatorii au scos victima din puț nu fără greutate, diametrul fântânii fiind de numai 60 de centimetri.

Adusă la suprafață, victima a fost găsită în stop cardio-respirator  Cu toate eforturile unei echipe medicale de a o readuce pe femeie la viață, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată moartă.

„Au fost executate manevrele de resuscitare conform protocolului, circa 50 de minute, dar victima nu a răspuns acestora și a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Nu se știe cu certitudine dacă femeia a căzut accidental în puț sau dacă ea a vrut să se sinucidă. Poliția încearcă să afle adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here