OFICIAL / Școlile din Olt rămân ÎNCHISE luni și marți, din cauza vremii

Din cauza condițiilor meteorologice deosebite, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt a hotărât suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ pentru zilele de luni și marți.

Citește și Politician din Olt, blocat de vremea rea la țară: „Cum zăpada mea ajung la Slatina?”

Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al ISJ Olt în ședința de duminică, 8 ianuarie.

„Având în vedere condițiile meteorologice deosebite, în baza art. 9 alin 4 lit.b din Ordinul nr. 5079 din 31.08.2016 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Olt, în ședința din 08.01.2017, a hotărât suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Olt pentru zilele de luni, 09.01.2017 și marți, 10.01.2017”, se arată în decizia Inspectoratului Școlar Olt.

Citește și Zeci de firme se bulucesc la milioanele pe care CJ Olt le dă pentru modernizarea drumurilor. Lista societăților

Județul Olt s-a aflat, în aceste zile, sub mai multe avertizări meteorologice de ninsori abundente, viscol și ger. În prezent, există active avertizările Cod Galben de ger și viscol. Vineri dimineață Drumul Județean 544 a fost închis circulației pe tronsonul Vădastra-Vădăstrița. Nici pe Drumul Județean 653 nu se poate circula din cauza nămeților, pe tronsonul Stoicăneşti-Crăciunei.

Citește și Cod Galben de viscol și drumuri județene închise în sudul județului Olt

Suspendarea cursurilor de învățământ în primele zile de după vacanța de iarnă a fost luată la nivelul mai multor județe din țară, atât pentru unitățile din învățământul preuniversitar, cât și la nivelul învățământului universitar.

Citește și Pentru că a ratat Parlamentul, grevista foamei din Caracal o ia de la capăt cu protestele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here