Politician din Olt, blocat de vremea rea la țară: „Cum zăpada mea ajung la Slatina?”

Liberalul Victor Iacobescu, fost adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Olt, este total nemulțumit de modul cum s-a intervenit pentru deszăpezirea drumurilor din sudul județului, acolo unde vântul puternic a viscolit omătul pe mai multe tronsoane de drumuri județene.

Citește și OFICIAL / Școlile din Olt rămân ÎNCHISE luni și marți, din cauza vremii

Iritat, politicianul a postat pe pagina sa de socializare admonăstări la adresa firmei care se ocupă cu deszăpezirea în zona rurală din care el provine și unde se află în vacanță.

Citește și Cod Galben de viscol și drumuri județene închise în sudul județului Olt

„Astia care va ocupati cu parazapezile – nu va iese de-o spaguta daca mai cumparati cateva sa puneti intre Vadastrita si Vadastra? Astia cu firma care se ocupa cu deszapezirea – aveti doar o freza sa dea zapada si sa se strice cand da zapada intre Vadastrita si Vadastra? Maine incep scoala si eu cum zapada mea ajung de la tara la Slatina, ca nu mi-am luat elicopter?”, a scris pe pagina sa de socializare Victor Iacobescu.

Citește și Zeci de firme se bulucesc la milioanele pe care CJ Olt le dă pentru modernizarea drumurilor. Lista societăților

„Autoritatile reactioneaza din plin: niciun utilaj la fata locului. Si eu credeam ca „nu se va precupeti niciun efort pentru a duce drumul Vadastrita – Vadastra pe inalte culmi de progres si civilizatie”, a revenit cu un alt comentariu Iacobescu.

Citește și Pentru că a ratat Parlamentul, grevista foamei din Caracal o ia de la capăt cu protestele

„M-a sunat cineva sa-mi spuna ca pe site-ul Prefecturii sunt trecute doar 2 drumuri inchise, dar Vadastrita – Vadastra nu este, precum nici Urzica – Stefan cel Mare si nici Urzica – Obarsia. Revenim la ideea „cincinalului in 4 ani si jumatate”? P. S. Nici la ora asta nu a sosit niciun utilaj. Sa intelegem ca pe firma cu deszapezirea o doare in … firma?”, a mai comentat liberalul.

1 COMENTARIU

  1. Ne lasi? Stai acasa pe vremea asta, era anuntat! Pe toate posturile tv au spus doar in caz de urgenta sa ne deplasam. Esti bun doar de comentat, pentru simplu motiv ca nu ai o functie mai buna. Voi, clasa politica, va tot atacati prin presa si pe retelele de socializare, in rest nu sunteti buni de nimic, eventual doar daca aveti ceva de castigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here