FOTO/ALRO Slatina şi Crucea Roşie Olt donează bătrânilor cu pensie mică lemne de foc

În cadrul unui parteneriat încheiat cu Filiala de Cruce Rosie Olt, S.C. ALRO S.A. sprijină familiile de vârstnici donându-le, pe timpul iernii, lemne de foc în cantitate de aproximativ 100 de tone, totul în cadrul proiectului “Dăruim căldură!”.

Citeşte şi Catedrala din Slatina a fost prădată. Hoţii au plecat cu banii pentru salarii

De aceste donaţii beneficiază fiecare familie de vârstnici trecuţi de 60 de ani aflate în evidenţele Filialei de Cruce Rosie Olt, S.C. ALRO S.A. transportând la domiciliile acestora câte o cantitate de aproximativ două tone de material lemnos.

Citeşte şi Şoferul autoturismului lovit de TIR pe DN 65, între Balş şi Pieleşti, a MURIT

„Facem acest lucru astfel încât iarna să fie mai uşor de suportat de către familiile de bătrâni care se plăng că pensia este insuficientă pentru hrană, medicamente şi cheltuielile de zi cu zi. Vârstnicii au primit cu lacrimi în ochi maşina cu lemne, văzând că cineva le întinde o mână de ajutor într-o iarnă în care temperaturile au scăzut în mod frecvent sub 0 grade Celsius”, a declarat şefa Filialei de Cruce Rosie Olt, Simona Capizisu.

Citeşte şi Cum pot primi şcolile din Olt, GRATIS, computere de la Garda de Mediu

Transportul lemnelor va fi efectuat si pe parcursul lunii februarie, astfel înâat aproximativ 50 de familii de bătrâni să treacă peste iarnă în condiţii umane.

Citeşte şi Oltenii din Slatina și împrejurimi se vor putea pensiona mai devreme cu doi ani/DOCUMENT

„Implicarea în viaţa socială a comunităţii oltene şi ajutorul oferit de către una dintre cele mai importante companii de pe platforma industrială, SC ALRO SA, asigură continuitate şi sprijin proiectelor umanitare ale Crucii Roşii Olt, precum şi ajutor pentru categoriile sociale vulnerabile din judeţ”, a mai spus Simona Capizisu.

Citeşte şi Accident rutier pe DN 65, între Slatina și Balș. Doi oameni au ajuns cu răni la spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here