Aplicația de programări online la Înmatriculări Auto Olt, modificată/Ce este NOU

Aplicația de programare on-line privind înmatricularea de autovehicule la nivelul județului Olt a fost modificată din cauza numărului mare de solicitări, în sensul că numărul de persoane care pot efectua programări a fost suplimentat, începând cu data de 2 mai 2017.

Anunțul a fost făcut de prefectul județului Olt, Silviu Neacșu, prin intermediul unui comunicat de presă. Modificarea aplicației este operațională începând de astăzi, 13 martie 2017.

„Reiterăm că aplicația poate fi accesată de pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt (www.prefecturaolt.ro), urmând ca după efectuarea programării persoana să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat”, se mai arată în comunicatul citat.

Persoanele care au făcut programare prin sistemul e-tiketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările.

Numărul solicitărilor pentru înmatricularea autoturismelor la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Olt a început să crească semnificativ la începutul lunii februarie, imediat după eliminarea timbrului de mediu.

De la lansarea aplicației de programare on-line, în Olt s-au programat 2.964 de proprietari de autoturisme. De asemenea, de la 1 februarie 2017, când a fost introdus sistemul de programări e-tiketing, în Olt au fost operate 1.913 de înmatriculări auto cu schimbarea proprietarilor, alte 45 de dosare fiind lucrate fără schimbarea proprietarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here