Jandarmeria Olt și-a cinstit, joi, veteranii, cărora le-au fost înmânate diplome de merit/FOTO

În preambulul sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, marcată anula la 3 aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a organizat, joi, Ziua Veteranilor Unității, prilej cu care jandarmii olteni și-au reîntâlnit, în cadru oficial, foștii colegi, ofițeri și subofițeri, care au trecut în retragere sau rezervă, prin pensionare. 

În cadrul adunării festive organizate cu acest prilej a fost prezentat mesajul inspectorului general al Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Marin Andreiana, adresat veteranilor unităţilor.

„Apropierea sărbătoririi a 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, la 3 aprilie, ne determină și ne obligă pe noi, toți jandarmii în activitate, ca, alături de dumneavoastră, veteranii acestei unități, să realizăm o punte spirituală între trecut și prezent. Astfel, orice întâlnire cu dumneavoastră ne aduce aminte că avem un trecut remarcabil și ne obligă să fim vrednici de a duce mai departe tradițiile Armei, dovedind că demnitatea, curajul și eroismul sunt calități sinonime cuvântului jandarm”, se arată în mesajul șefului Jandarmeriei Române.

La rândul său, șeful Jandarmeriei Olt, colonelul Tudor Dorel Drejoi, le-a mulţumit veteranilor jandarmi pentru întreaga activitate desfăşurată, i-a felicitat şi le-a transmis sănătate şi împliniri alături de cei dragi şi apropiaţi.

De asemenea, în semn de recunoaştere şi apreciere a activităţii desfăşurate de-a lungul întregii cariere militare, celor care cu onoare şi dedicaţie au reprezentat Jandarmeria le-au fost înmânate diplome de merit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here