Percheziții la o primărie din Olt într-un dosar de abuz în serviciu și delapidare / FOTO

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt efectuează trei percheziţii la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și delapidare, cu un prejudiciu estimat la valoarea de 200.000 lei. „Călcată” de mascați este și Primăria Drăghiceni, dar și o firmă din Dobrosloveni.

Citește și DROGURI la Slatina: Procurorii DIICOT au prins în flagrant trei traficanți care operau la nivel internațional/FOTO

Perchezițiile se desfășoară într-un dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care are ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și delapidare.

Citește și Fiul polițistului care a înjunghiat două persoane, ARESTAT preventiv pentru tentativă de OMOR CALIFICAT

Activităţile vizează documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada 2015 – 2016, în calitate de reprezentanți ai unor instituții publice și administratori ai unor societăți comerciale, ar fi recepționat lucrări de construire fictive, în cadrul unor contracte publice, cauzând un prejudiciu bugetului de stat în valoare estimată de 200.000 lei, potrivit unui comunicat al Poliției.

Citește și Focuri de armă la Slatina, trase de mai mulți jurnaliști / FOTO

Implicată în această poveste este Primăria Drăghiceni și o societate comercială din localitatea Dobrosloveni, acolo unde mascații au descins deja.

Percheziții au loc și la Primăria comunei Drăghiceni

Citește și Când începe și cât ține vacanța de Paște 2017/Vești bune de la Ministerul Educației

În vederea audierii cu privire la faptele săvârșite, cinci persoane vor fi conduse la la sediul I.P.J. Olt.

Citește și E OFICIAL: Răspunsul băncilor pentru cei care deţin carnete de CEC vechi acasă! Ce bani încasezi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here