O femeie din Drăgănești-Olt, cercetată pentru trafic de substanțe toxice

O femeie de 60 de ani, din Drăgăneşti-Olt, este cercetată penal pentru trafic de produse sau substanțe toxice după ce a fost depistată vineri, de poliţişti, în timp ce încerca să vindă, într-un târg, mai multe pungi de raticid şi sulfat de cupru, produse destinate protecției plantelor.

Femeia a fost descoperită de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din cadrul IPJ Olt, în târgul din Movileni, unde oamenii legii au acționat, vineri, pentru prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere regimului armelor, muniţiilor, a fondului cinegetic şi substanţelor periculoase.

„Cu această ocazie, polițiștii olteni au depistat o femeie, de 60 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, în  timp ce comercializa, fără drept, produse de protecție a plantelor, respectiv 52 pungi conținând raticid, a 100 g fiecare, de proveniență românească, precum și trei pungi a câte un kg sulfat de cupru”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Produsele depistate au fost ridicate, iar femeiea este acum cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „trafic de produse sau substante toxice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here