Amenzi de aproape jumătate de milion de lei în doar trei zile de la polițiștii din Olt

La sfârșitul săptămânii, care tocmai s-a încheiat, Polițiștii olteni au intensificat activitățile de prevenire și combatere a faptelor ilicite la sfârșitul săptămânii trecute, când au constata zeci de infracțiuni și au aplicat peste 1.700 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora depășind suma de 490.000 lei.

În perioada 12-14 mai, polițiști de ordine publică, poliție rutieră, investigare a criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase au acționat, în sistem integrat, în baza unui plan elaborat la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

„Polițiștii rutieri olteni s-au aflat în trafic, pentru prevenirea accidentelor de circulație și pentru fluidizarea traficului rutier. În urma acțiunilor desfășurate, aceștia au constatat 17 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și au aplicat peste 1.400 de contravenții, dintre care 744 fiind pentru încălcarea regimului legal de viteză”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 59 permise de conducere și au retras 24 certificate de înmatriculare.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au aplicat 33 sancțiuni contavenționale, suma acestora fiind de 37.000 lei și au indisponibilizat bunuri în valoare de aproape 6.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here