Compania de Apă Olt, 10 ani de activitate/Cum va fi marcat evenimentul

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate, Compania de Apă Olt va organiza, vreme de două zile, o serie de evenimente prin care va marca trecerea unui deceniu de la înființare și la care sunt așteptate să participe personalități politice și reprezentanți ai administrației publice locale, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, în 19 mai, la sediul central al companiei din Slatina, strada Artileriei, nr. 2, va fi dezvelită, la ora 10.00, o placă pe care va scrie „10 ani Compania de Apă  Olt”.

În aceeași zi, de la ora 11.30, parlamentari de Olt, precum și reprezentanți ai autorităților județene și locale vor vizita Stația de Epurare Slatina.

De altfel, în 20 mai, între orele 09.30 – 12.30, la stația de epurare a orașului va fi organizată Ziua Porților Deschise, în cadrul căreia toți cetățenii interesați vor putea vizita acest obiectiv modernizat nu demult.

Pentru cei care nu au alt mijloc de deplasare vor exista curse gratuite de transport, cu plecare din bulevardul A.I. Cuza – zona Vacanța – Stația de Epurare și retur.

În aceeași zi, de la 13.30, va avea loc premierea veteranilor și pensionarilor companiei, persoane care au contribuit la dezvoltarea ei.

S.C. Compania de Apă Olt  S.A. a fost înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Olt pe 8 martie 2007, fiind principalul operator regional pentru prestarea serviciului de alimentare cu apă, canalizare și epurarea apelor uzate. Compania de Apă Olt și-a început activitatea în mai 2007 și, în prezent, își desfășoară activitatea în municipiile Slatina și Caracal, în orașele Corabia, Scornicești, Potcoava, Piatra Olt și Drăgănești-Olt și în comunele Slătioara și Vitomirești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here