EXTREM în Olt: Și-a dat foc la casă, apoi s-a spânzurat/Imagini de la fața locului

Un bărbat de aproximativ 40 de ani, din localitatea olteană Brastavățu, tată a doi copii minori și persoană respectabilă în comună, a recurs, luni seară, la două gesturi extreme în urma unui conflict în familie: și-a incendiat locuința, după care s-a spânzurat. Localnicii vorbesc că totul ar fi pornit de la decizia soției de a-l părăsi pe bărbat.

Citește și Un polițist de doar 27 de ani, care lucra în Olt, s-a înecat în mare, la Eforie Nord

Nenorocirea s-a abătut asupra familiei din Brastavățu în jurul orei 18.30, când capul acesteia, Constantin Lupu, a cedat nervos în urma unui conflict în familie, potrivit autorităților locale: mai întâi a incendiat casa, după care s-a spânzurat de ramura unui copac din curte.

Citește și În timp ce lui Vâlcov i s-a făcut rău în fața instanței, Prina a „turnat” tot, inclusiv despre Blaga

Citește și Planul lui Ponta şi Grindeanu, `devoalat` de un lider politic din Olt: Vor un partid-balama

La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Gărzii Vișina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cărora li s-au alăturat pompierii voluntari de la Comitetul Local pentru Situații de Urgență din comună, cu o a treia autospecială.

Citește și Grindeanu l-a numit ilegal pe Victor Ponta secretar general al guvernului/Dovezile AICI

”Garda de Intervenția Vișina a intervenit, luni, în comuna Brastavățu, la un incendiu de casă unde, după ce proprietarul a dat foc locuinței, s-a spânzurat. A dat foc la o casă mai mare unde locuia cu familia și care a ars pe o suprafață de 15 metri pătrați, cu bunurile din ea. Apoi a dat foc și la un imobil mai mic, de 20 de metri pătrați, unde erau amenajate o bucătărie și o baie. A mai pus foc și la o anexă gospodărească unde erau lemne de foc și alte materiale. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijin a venit și SVSU Brastavățu, cu o autospecială”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

Citește și Omului cu nervii cei mai tari, Darius Vâlcov, i s-a făcut rău în sala de judecată

O dată cu pompierii, la fața locului au ajuns și echipajele de prim-ajutor, care nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului.

”La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, însă nu s-au mai inițiat manevre de resuscitare, întrucât nu se mai putea face nimic pentru victimă. Bărbatul a fost găsit în ștreang și a fost declarat decedat”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, medicul Marian Furtună.

Citește și Grindina căzută în Olt a DISTRUS aproape 1000 de hectare de culturi agricole/FOTO+VIDEO

În momentul în care bărbatul și-a pus în practică gândurile negre în gospodărie nu era nici soția, nici cei doi copii minori ai lor, un băiat și o fată de 12, respectiv 14 ani.

Citește și Gigel Știrbu a fost ales vicepreședinte regional pe regiunea Sud-Vest Oltenia al PNL

Potrivit reprezentanților administrației publice locale, totul ar fi pornit de la un conflict în familie căruia Constantin Lupu nu i-a mai făcut față. ”Este o nenorocire cum nu s-a pomenit în localitatea noastră. A fost, din câte am auzit și noi, un conflict în familie. Luni, consăteanul nostru nu a mai putut rezista, a cedat nervos. A dat foc la casă, apoi s-a spânzurat de o salcie din curte. Nu a mai putut fi salvat. Soția nu era acasă, și nici copiii. Erau la părinții ei, în Vișina. Mare păcat. El era un om muncitor, bun meseriaș, soția era și ea muncitoare, era o familie care nu ducea lipsuri, o familie respectabilă”, a declarat, pentru OLT-ALERT, primarul comunei, Cici-Constantin Oprea.

Citește și Cum să slăbești sănătos consumând doar un pahar din acest produs, la final de zi

În comună se vorbește de faptul că totul ar fi ornit d ela decizia soției de a se despărți de bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here