Un polițist de doar 27 de ani, care lucra în Olt, s-a înecat în mare, la Eforie Nord

Foto: Adevărul de Constanța

Un polițist din Craiova, dar care lucra în Olt, în orașul Drăgănești, și-a pierdut viața, luni, la doar 27 de ani. Tânărul, care se afla cu prietena sa la mare, în stațiunea Eforie Nord, a murit înecat în apa mării.

Citește și Evaziune fiscală de peste 2,8 milioane lei în Olt/Organele penale au fost sesizate

Tragedia a avut loc în zona Steaua de Mare, din Eforie Nord, unde omul legii, Georgian Cazacu, se afla cu prietena sa, potrivit presei locale din Constanța. Pompierii au intervenit pentru salvarea polițistului. Salvatorii au inițiat manevre de resuscitare a victimei, acestea fiind continuate de membrii unui echipaj de la Ambulanță care a sosit la fața locului. Efortul depus pentru readucerea bărbatului la viață au fost însă zadarnice, acesta fiind, până la urmă, declarat decedat.

Citește și În timp ce lui Vâlcov i s-a făcut rău în fața instanței, Prina a „turnat” tot, inclusiv despre Blaga

El și prietena lui, procuror, erau cazați la Mamaia, dar veniseră la Eforie pentru a sărbători, marți, ziua ei de naștere.

Citește și EXTREM în Olt: Și-a dat foc la casă, apoi s-a spânzurat/Imagini de la fața locului

Contactat de OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul șef Iulian Nicolae, a spus că polițistul lucra în în cadrul IPJ Olt de cinci ani.

Citește și Planul lui Ponta şi Grindeanu, `devoalat` de un lider politic din Olt: Vor un partid-balama

„Colegul nostru lucra în cadrul Poliţiei Drăgăneşti-Olt din anul 2012, an în care a absolvit Academia de Poliţie. El era originar din Craiova”, a declarat ofițerul de relații cu presa din cadrul IPJ Olt.

Citește și Omului cu nervii cei mai tari, Darius Vâlcov, i s-a făcut rău în sala de judecată

Iulian Nicolae mai spune că, dacă Georgian Cazacu făcea parte din asociațiile profesionale din structurile MAI sau din cadrul unui sindicat, cel mai probabil familia sa va fi ajutată financiar în acest greu moment.

Citește și Grindina căzută în Olt a DISTRUS aproape 1000 de hectare de culturi agricole/FOTO+VIDEO

Cu puțin înainte de tragedia polițistului din Olt, în aceeași zonă, pompierii și cadrele medicale au intervenit pentru salvarea unui tânăr de 18 ani care a fost la un pas de a se îneca. El a fost transportat, în stare foarte gravă, la spital.

Citește și Gigel Știrbu a fost ales vicepreședinte regional pe regiunea Sud-Vest Oltenia al PNL

Deși sezonul de îmbăiere a început în data de 1 iunie și primăriile de pe litoral au primit de la guvern fonduri pentru activitatea de salvare pe mare, plajele nu au nici la această oră salvamari, potrivit evz.ro. Patru cazuri de înec s-au înregistrat deja pe litoral, doi turiști pierzându-și viața, ambii la Eforie. Pe câteva plaje, salvamarii lucrează în regim de voluntariat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here