Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt are prim-adjunct cu acte-n regulă

Începând cu data de 22 iunie, în urma promovării concursului organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, locotenent-colonelul Ovidiu-Ștefan Ciobanu este noul prim-adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, se arată într-un comunicat al ISU Olt.

Citește și Încă un inculpat sub control judiciar în ultimul dosar în care figurează Darius Vâlcov

Locotenent-colonelul Ovidiu-Ștefan Ciobanu este născut în anul 1975, în municipiul Iași și este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ion Cuza”, Facultatea de Pompieri, promoția 1998.

Citește și Percheziții de amploare în Olt și în alte 2 județe/Sunt vizate firme din domeniul construcțiilor/Prejudiciu imens

În perioada 1998-2000 și-a desfășurat activitatea în cadrul Brigăzii de Pompieri „Dealul Spirii” a Capitalei, iar din anul 2000 își desfășoară activitatea ISU Olt.

Citește și Accident MORTAL în Olt / Atenție: imagini cu puternic impact emoțional

Ofițerul a ocupat, în cei aproape 17 ani de carieră militară în cadrul Grupului de Pompieri Olt și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, funcții în cadrul subunităților de intervenție, Centrului Operațional Județean și Inspecției de Prevenire.

Ovidiu Ciobanu este căsătorit și are doi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here