Trupul adolescentului de 15 ani înecat în Dunăre, la Corabia, a fost găsit/FOTO

După două zile de căutări zadarnice ale scafandrilor și ale pompierilor, trupul neînsuflețit al adolescentului de 15 ani, din Corabia, care vineri s-a dus la scăldat și a dispărut în apele Dunării, a fost găsit duminică dimineață și adus la mal de echipele de căutare.

Citește și Scafandri ISU Olt, în misiune pe litoralul românesc/Cine le va ține locul în situații de urgență

Trupul minorului a fost observat de echipele de pompieri și ale polițiștilor de frontieră, care executau misiuni de patrulare, la o distanță de 500 de metri în aval față de locul unde adolescentul a fost văzut ultima oară în viață.

Citește și O minoră din Olt, de 13 ani, găsită SPÂNZURATĂ în podul casei de fratele ei mai mic

„În această dimineață, în jurul orelor 09.10, trupul neînsuflețit al minorului înecat în Dunăre, la Corabia, a fost adus la mal de echipele de căutare. Echipele din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și Poliției de Frontieră Corabia, care executau misiuni de patrulare, împreună cu familia și rudele copilului, au observat trupul acestuia în apropierea unei insule, la aproximativ 500 de metri de locul undemartorii spun că l-au văzut ultima oară, în aval, în zona depozitului de cereale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Citește și ALERTĂ Un drum național va rămâne închis traficului rutier în Olt cel puțin un an/Ce variantă au șoferii

Corpul fără viață se afla la circa 150 de metri de mal, în zona „pământ nou”, cum o numesc cei de la Poliția de Frontieră.

Citește și Paul Stănescu s-a răzgândit: Nu vrea nici un post de ministru în viitorul guvern

„S-a acționat cu o barcă pneumatică din cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal pentru aducerea cadavrului la mal”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Citește și Veste INCREDIBILĂ pentru românii care nu-şi mai pot plăti ratele la casă

Adolescentul în vârstă de 15 ani, din Corabia, s-a fi înecat vineri după-amiază în apele Dunării. Tragicul eveniment ar avut loc în zona falezei din Corabia, unde minorul se dusese la scăldat.

Citește și Surpriză de PROPORȚII: Darius Vâlcov, ‘angajat’ la Camera Deputaților

Trupul băiatului a fost căutat vineri și sâmbătă de pompieri și de scafandrii din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Olt și Dolj, fără nici un rezultat însă. Pe timpul nopții, pe malul fluviului au patrulat pompieri în speranța că militarii vor zări trupul băiatului. Abia duminică dimineață corpul fără viață a fost observat și adus la mal.

În zona fluviului unde băiatul a ales să se scalde curenții apei sunt foarte puternici, iar adâncimea fluviului foarte mare de la o anumită distanță de mal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here