Accident rutier GRAV în Scorniceşti/Un bărbat de 34 de ani a MURIT/ Imagini de la faţa locului

Un bărbat de 34 de ani din Scorniceşti şi-a pierdut viaţa joi după-amiază într-un accident rutier petrecut pe raza localităţii după ce omul ar fi suferit un infarct. Victima era cunoscută cu afecţiuni cardiace şi este posibil ca înainte de producerea accidentului să fi suferit un infarct. 

Citeşte şi Accident de circulaţie la Corabia: Un tânăr de 27 de ani a ajuns la spital / FOTO

Accidentul s-a petrecut în jurul orelor 14.30, în satul Mihăileşti-Popeşti care aparţine de oraşul Scorniceşti. La un moment dat, din cauze ce urmează să fie stabilite de anchetatori, autoturismul a intrat pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o parte în şanţul de pe marginea şoselei.

Citeşte şi Procurorii îl vor în AREST pe primarul din Izvoarele/Mişcarea pe care Parchetul Slatina a făcut-o

Ajunşi la faţa locului, pompierii SMURD din cadrul Staţiei Scorniceşti au găsit victima incoştientă, în stop cardio-respirator. Supus manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a răspuns acestora, echipajele de prim ajutor fiind nevoite să constate decesul.

Citeşte şi Marius Oprescu, despre banii din PNDL: Nu a fost vreo alocare preferențială către Olt

Victima nu a mai putut fi salvată

„În accident a fost implicat un singur autoturism în care se afla doar şoferul. Victima a fost găsită în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citeşte şi Amenzi URIAŞE aplicate de poliţiştii din Olt pentru manevre cu lemne din pădurile judeţului/FOTO

Echipajele medicale au executat manevrele de resuscitare aproximativ o oră, fără rezultat favorabil însă, astfel că bărbatul de 34 de ani a fost declarat decedat.

Citeşte şi Anunțul care bucură milioane de români: Guvernul a mai dat o ZI LIBERĂ

Surse locale afirmă că victima era cunoscută cu probleme cardiace şi că este posibil ca înainte de producerea accidentului să fi suferit un infarct.

Citeşte şi Oltul primeşte peste 820 milioane lei pentru sute de proiecte de investiţii/Lista obiectivelor şi sumele alocate

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here