În COMĂ ALCOOLICĂ la volan /Polițiștii din Olt au prevenit producerea unor tragedii pe șosea

Printre șoferii opriți pentru controale de rutină în acest weekend s-au numărat și conducători auto depistați cu un nivel foarte ridicat de alcool în sânge și care, nedescoperiți de oamenii legii, ar fi putut provoca adevărate tragedii pe șosea. Unul dintre șoferi se afla aproape în comă alcoolică.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vulpeni au depistat în trafic, în 18 august, pe raza comunei, un bărbat de 56 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, nivel care indica faptul că bărbatul se afla aproape în comă alcoolică.

Citește și Demisă vineri din funcție, șefa IȘJ Olt, Felicia Man, declară RĂZBOI în instanță Ministerului Educației

La solicitarea polițiștilor, conducătorul autoturismului a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

Citește și Episcopul Slatinei și Romanaților, Sebastian Pașcanu, reacție la acuzațiile de homosexualitate/ Ce spune prelatul

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Citește și Program prelungit la Serviciul pentru eliberarea pașapoartelor Olt/ Ce spune prefectul județului

De asemenea, duminică, 20 august, polițiști din Slatina au depistat în trafic, pe strada Cireașov, un bărbat, de 59 ani, din localitate, pe care l-au supus alcooltestului, în urma testării rezultând o concentraţie de 1,00 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate și probe biologice de sânge.

Citește și Referendumul privind adăugarea cuvântului „Romanați” la denumirea județului Olt, supus aprobării în ședința CJ din această lună

„Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a mai precizat Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here