Ministerul Educației caută înlocuitor pentru Felicia Man, MAZILITĂ din funcția de șef al Inspectoratului Școlar Olt

Ministerul Educaţiei Naționale anunţă organizarea selecţiei cadrelor didactice în vederea ocupării, în anul şcolar 2017-2018, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar, a funcţiilor de conducere din inspectoratele școlare județen, printre acestea numărându-se și Inspectoratul Școlar Județean Olt, de la conducerea căruia a fost demisă cea care ocupa postul de inspector școlar general, Felicia Man. 

Totodată, MEN caută și ocupanți ai celr două funcții de inspector școlar general adjunct din IȘJ Olt.

Citește și Cătălin Rotea va fi noul manager al Spitalului Județean Slatina/Când va prelua efectiv funcția

ANUNȚUL MINISTERULUI EDUCAȚIEI NAȚIONALE:

Ministerul Educaţiei Naționale anunţă organizarea selecţiei cadrelor didactice în vederea ocupării, în anul şcolar 2017-2018, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar, a următoarelor funcţii de conducere din inspectoratele școlare:

Citește și Accident rutier în Olt: Șase persoane implicate, printre care un tată și un copil. Aceștia au ajuns la spital/FOTO+VIDEO

  • 14 funcţii vacante de inspector şcolar general din inspectoratele şcolare judeţene: Arad, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călărași, Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Mureş, Olt, Sibiu, Tulcea, Vrancea;
  • o funcţie temporar vacantă de inspector şcolar general la ISJ Braşov;
  • 12 funcţii vacante de inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare judeţene: Alba-1, Arad-1, Botoşani-1, Gorj-1, Giurgiu-1, Harghita-1, Mureş-1, Olt-2, Teleorman-1, Tulcea-1 şi Vrancea-1;
  • 2 funcţii temporar vacante de inspector şcolar general adjunct la ISJ Sălaj şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Citește și Vacanța de vară ar putea fi PRELUNGITĂ: Vezi în ce context debutul anului școlar ar putea fi ratat

Funcțiile pot fi ocupate de cadre didactice care, conform prevederilor art. 260 alin. (1) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare, îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: sunt titulare în învățământ, au absolvit cu diplomă de licență studii universitare, au gradul didactic I sau titlul științific de doctor, sunt membre ale corpului  național de experți în management educațional.

Citește și Peste 150 de școli și grădinițe din Olt funcționează în afara legii/ Lista RUȘINII

Persoanele interesate vor transmite la Cabinet Ministru, prin fax la nr. 021/312.47.19 şi/sau prin e-mail la cabinet@edu.gov.ro, până la data de 23 august 2017, ora 14.00 (conform anexei nr. 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic, aprobată prin OMENCS nr. 5739/2016):

  • Curriculum vitae din care să rezulte îndeplinirea condiţiilor prevăzute la art. 260 alin. (1) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare;
  • Scrisoare de intenţie.

Citește și Compania de Apă Olt pregătește terenul pentru investiții de 150 de milioane de euro

Reamintim că, după ce a fost demisă, vineri seară, în rând cu alți 12 inspectori școlari județeni, de ministrul Educației, șefa Inspectoratului Școlar Județean Olt, Felicia Man, a declarat că va contesta ordinul de demitere atât la nivelul ministerului de resort, cât și în instanță. Ordinul prin care Man a fost demisă va produce efecte începând cu data de 4 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here